Чарли и шоколадовата фабрика – премиера през април 2019 г.
Разказва за историята на Чарли Бъкет – дете, което живее в бедност заедно със семейството си. Когато господин Уонка, майсторът на шоколада, обявява състезание за обиколка на неговата фабрика, Чарли е решен да спечели. Той събира пари само за два шоколада, но въпреки това успява да реализира мечтата си и да влезе в магическата фабрика, където научава отговорите на много тайни.
Хотел Трансилвания – премиера през ноември 2017 г.
Мюзикълът показва какъв е животът в хотел за чудовища, който е изолиран от останалия свят и от хората. Един ден в хотела пристига човек, който по-късно се влюбва в дъщерята на страховития граф Дракула, собственикът на замъка. След това животът на чудовищата се променя коренно, защото те трябва да съжителстват с истински човек.

Бродуей – премиера през юли 2016 г.
Авторският мюзикъл на ДМТ „Дея“ проследява мечтата на едно обикновено момче – Марк, което иска да стигне до голямата сцена на Бродуей. Той загърбва селския живот и заедно с помощ от нови приятели, успява да стане актьор от Бродуей, както и да спечели сърцето на мечтаното момиче.
В нощта преди Коледа – премиера през декември 2015 г.
Спектакълът събира множество танци и сцени, които да покажат на зрителите, че Коледа не е празник само за подаръци, а за много по-важни неща. В това време от годината цялото семейството се събира заедно, а няма по-голям дар от това да си с любимите си хора.

Алиса в страната на чудесата – премиера през май 2015 г.
Нашият първи мюзикъл е вдъхновен от едноименния роман на Луис Карол. В него Алиса намира вход към един чуден свят, в който всичко е възможно. Там тя среща много приятели – картите, близначките, Шапкаря, заекът и много други. Но нейната цел е да се завърне обратно при семейството си, а за да стане това е нужна помощта на Бялата и на Червената кралица.